Een podcast is een audio-opname die die via een platform of app beluisterd kan worden. Podcast gaan over allerlei verschillende ontwerpen. Het lijkt op een praatprogramma op de radio, meestal zonder muziek. De podcasts kunnen op ieder willekeurig moment beluisterd worden.

Er zijn verschillende platforms en apps om podcasts te beluisteren; betaald en onbetaald.

Een podcast wordt ge-upload naar een podcast hosting organisatie naar keuze. Hier wordt de podcast gepubliceerd op de voor u wenselijke kanalen, zoals Google, Apple, Spotify en vele andere.

De populariteit van podcasts is de laatste tijd heel erg gegroeid. Het is gemakkelijk via een app op de telefoon te beluisteren. Een heel ontspannen en gemakkelijke manier om favoriete onderwerpen te beluisteren, waar en wanneer u zelf wilt.

Het inzetten van podcasts is een welkome aanvulling op uw informatie- en communicatiekanalen. Op een laagdrempelige manier bereikt u uw doelgroep, leden of geïnteresseerden.

We maken leren graag makkelijk voor uw medewerkers. Met onze learning podcasts kunnen ze ook onderweg of tijdens het werk aan hun persoonlijke ontwikkeling werken. De podcasts zijn namelijk overal en op elk moment te beluisteren. Zo kunnen uw medewerkers op een laagdrempelige manier aan de slag met mindfulness, motivatie, of persoonlijk leiderschap.