Webinars met impact!

Een webinar is een digitale video die je live uitzendt en achteraf terug kunt kijken. Het is een laagdrempelige manier om kennis te delen met je doelgroep. Je kunt interactie zoeken met de kijker dankzij polls, vragen en een chatfunctionaliteit.

Deel kennis met medewerkers

Een webinar is heel geschikt om kennis te delen met medewerkers binnen je organisatie. Bijvoorbeeld over bedrijfsprocessen, productlanceringen of andere actuele onderwerpen.

Genereer nieuwe leads

Wil je jouw doelgroep uitbreiden en nieuwe contacten leggen? Een webinar is een perfecte manier om je organisatie bij nieuwe doelgroepen op de kaart te zetten.

Behoud contact

Wil je bestaande relaties up-to-date houden over ontwikkelingen binnen jouw organisatie? Organiseer maandelijks een webinar met interactie tussen jullie en de contacten. 

Webinars met impact

Een webinar is meer dan alleen een camera en een green screen.
Met wetenschappelijke inzichten maken we impact bij de kijkers. We behandelen de vier fases die ieder webinar nodig heeft aan de hand van een aantal didactische principes en leerstijlen, die aangevuld worden met uitkomsten uit wetenschappelijk onderzoek van onder andere het NHI (Nederlands Hersen Instituut).

Meer informatie over hoe webinars voor uw organisatie ingezet kunnen worden? Vult u onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op.